Om os

MySevenoaks er startet op i Danmark som en søsterbutik til Danish Collection Limited i England. Starten af historien går tilbage til 1999, hvor Judith & Leo Jørgensen drager til England i et udstationerings-projekt. Medens Leo er salgsdirektør for et større dansk emballagefirma, grundlægger Judith sit eget engrosfirma.

2004 er året, hvor Judith lancerer sin første butik i Sevenoaks, en commuter-by lidt udenfor London. Det bliver en stor succes, og gennem årene vokser Danish Collection sig større. Danish Collection ligger stadig i byen Sevenoaks, og det bliver til en 500m2 stor interiør- og livsstilsbutik, samt en smykkebutik, der får navnet Juleo Jewellery.

Derudover har Judith og & Leo Jørgensen også siden 2005 forhandlet PANDORA i gennem egne butikker, samt drevet op til 16 franchise butikker. Idag består det lille empire af Danish Collection, Juleo Jewellery samt fem PANDORA franchise-drevede butikker og altså nu den nye "lillesøster" MySevenoaks ApS.

MySevenoaks er bygget op omkring en stærk mission om at tilbyde interiør, livsstil og design til fornuftige priser, netop som vi har gjort i England de sidste mange år.  Vi ønsker, at alle kan få et hyggeligt og indbydende hjem uanset budget. Og det er i de helt små detaljer, at vi finder den røde tråd. Vi arbejder med alt fra små til store projekter, fra skrot til slot og fra 1værelses lejlighed til manor houses.